Diuripke Meneh

October 30, 2013 at 7:26 am Leave a comment

Posting keri dewe kecatet wes tahun rong ewu sewelas, sak janjane iki blog ku sing paling awal. nanging wektu tahun reng ewu sewelas pengen nyoba tuku domain karo hosting, trus tetep di instali wordpress mergane wektu kui aku paling seneng nganggo wordpress. Nah bar nganggo blog “self hosting” (nek di basakke jowo ora enak) makane blog iki malah ora ke urus meneh.  Lagian malah bingung arep di isi opo, mergane kabeh wes tak lebokke neng blog sing sijine. tur meneh ngurusi akeh blog ki udu perkoro gampang, nak mung modal “copy-paste” wae kabeh uwong isi, nanging pie carane gawe postingan sing seko utek lan atine dewe kui sing marai angel. Makane blog iki wes sue di tinggalke. Nah saiki aku due rencana, dadi rencanane ngene (ojo adoh2, rodo cedak sithik mengko ndak ra krungu) aku pengen posting neng blog iki tapi nganggo boso jowo,

Whatttt??? Opoooo?

iyo koe kabeh ora salah krungu, aku cen arep posting nganggo boso jowo.

lha boso jowo model ngendi ?

Boso jowo model sak gelemku dewe… sak karepe wudel ku dewe… pokok e boso jowo.. ngoko…..

 

 

//

Entry filed under: Wong Jowo. Tags: , , .

Pindahan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


calendar

October 2013
M T W T F S S
« Jan    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Lastest Post

Archives

Blog Stats

  • 2,009 hits

RSS

 Subscribe in a reader

     Add to Technorati Favorites

Web RSS by FeedBucket.


%d bloggers like this: